BEZGLUTENOWY CHLEBEK BANANOWY Z CZEKOLADĄ I ŻURAWINĄ

   
    Mieliśmy nie tworzyć na tym blogu. Mieliśmy zostawić go i zająć się nowym przedsięwzięciem. Ale nie potrafię. Poświęciłam tej stronie ponad pięć lat i sentymentalnie zdążyłam się związać z tym miejscem. Dlatego powracam. Powracamy - w duecie, ze zdwojona siłą.




   
Pozdrawiam!
Karmel-itka

Komentarze

  1. chętnie bym zjadła taki chlebek ;)
    Pozdrawiam i zapraszam do mnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Chyba upieke taki chlebek, tylko musze sie rozejrzec za skladnikami,maki ryzowej u nas nie widzialam...Pozdrawiam :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. To nowe przedsięwzięcie bardzo mi się podoba, ale tu pewnie też będę zaglądać. Najważniejsze, że dalej robisz to co robisz, bo już się przestraszyłam, że całkiem zrezygnujesz z gotowania :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Świetny!
    A przy okazji: wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda na taki super wilgotny- najlepszy<3

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz