Przejdź do głównej zawartości
BEZGLUTENOWY CHLEBEK BANANOWY Z CZEKOLADĄ I ŻURAWINĄ
Mieliśmy nie tworzyć na tym blogu. Mieliśmy zostawić go i zająć się nowym przedsięwzięciem. Ale nie potrafię. Poświęciłam tej stronie ponad pięć lat i sentymentalnie zdążyłam się związać z tym miejscem. Dlatego powracam. Powracamy - w duecie, ze zdwojona siłą.
chętnie bym zjadła taki chlebek ;)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie ;)
uwielbiam takie słodkie chlebki!
OdpowiedzUsuńZ żurawiną musi być przepyszny;)
OdpowiedzUsuńPo prostu rewelacyjny :-)
OdpowiedzUsuńChyba upieke taki chlebek, tylko musze sie rozejrzec za skladnikami,maki ryzowej u nas nie widzialam...Pozdrawiam :-)
OdpowiedzUsuńTo nowe przedsięwzięcie bardzo mi się podoba, ale tu pewnie też będę zaglądać. Najważniejsze, że dalej robisz to co robisz, bo już się przestraszyłam, że całkiem zrezygnujesz z gotowania :-)
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńWygląda apetycznie! :)
OdpowiedzUsuńFAJNY POMYSŁ!
OdpowiedzUsuńŚwietny!
OdpowiedzUsuńA przy okazji: wszystkiego dobrego w Nowym Roku :-)
dziękuję i wzajemnie! ;)
UsuńWygląda na taki super wilgotny- najlepszy<3
OdpowiedzUsuń